Utrikespolitiska Föreningen Stockholm » Sista chansen att köpa biljetter till Utrikespolitiskt Konvent 2012!

UFS • april 2, 2012

Sista chansen att köpa biljetter till Utrikespolitiskt Konvent 2012!

Utrikespolitiska förbundet Sverige (UFS) bjuder in till Sveriges främsta forum för utrikespolitisk debatt!

Årets konvent går av stapeln 20-21 april i Lund. Temat för årets konvent är ”Säkerhet & Resurser”. Vi kommer att ha intressanta föreläsningar, workshops, paneldebatter, karriärmässa och andra sociala aktiviteter och ämnen som kommer att diskuteras är bland annat miljö och energi, säkerhetspolitik, den ekonomiska krisen, terrorism, konfliktmineraler, krig och mänsklig säkerhet. Profiler från såväl media som akademien och politiken kommer att gästa konventet, bland andra Maria Wetterstrand, Johan Norberg, Björn Lomborg, Erik Ullenhag, Aung Saw, Lars Wilderäng, Pepe Escobar och många fler!

Du köper din egen biljett på www.utrikespolitisktkonvent.se senast den 6 april. Observera att UF Stockholm har ett begränsat antal platser. På grund av omständigheter har UF Stockholm i dagsläget tillgång till färre biljetter än vad som från början sagts. Så är du sugen på att åka till Lund köp biljett nu för att försäkra dig om en plats. Först till kvarn gäller!

2-dagarsbiljett med inträde till samtliga föreläsningar och seminarier kostar 300 kr, i detta ingår resa till och från Stockholm med buss, sovplats (i gympasal) samt lunch fredag & lördag. Bussen från Stockholm kommer att avgå den 19 april kl 23.50 från Universitetsvägen 10 A. Hemresa från Lund sker söndag eftermiddag den 22 april.

UF Stockholms styrelse har beslutat att subventionera resan för de medlemmar som åker till konventet med 100 kr. Detta kommer att betalas tillbaka retroaktivt efter konventet och därför är det nödvändigt att du sparar ett kvitto som kan ges till UF:s kassör i samband med resan till Lund.
Det kommer även att anordnas en bankett på lördagskvällen till en kostnad av 350 kr. i vilket ingår 3-rättersmiddag, dryck till maten, underhållning samt klubbinträde till efterföljande aktiviteter med dans och dj.

Biljettförsäljning på: www.utrikespolitisktkonvent.se

Facebook:
www.facebook.com/konvent2012
www.facebook.com/events/314817885234790

Övriga frågor?
‪konvent@ufsverige.org
stockholm@ufsverige.org

Upplagt av: Carl Jensfelt

Det finns inga kommentarer

Kommentera